Szolgáltatások

DEÁK Irányítástechnikai Kft.

Kiemelt minőségű ipari termékek teljes körű és kizárólagos magyarországi forgalmazását látjuk el az áramlásszabályozás és az irányítástechnikai műszerezés területén komplett gyári háttértámogatással.

Gépészeti és karbantaró szerviz

Szerelvény szerviz szolgáltatásunk mellett, cégünk egyéb műszaki tevékenységekkel is foglalkozik.

Irányítástechnikai irányultságunk magába foglalja az automatizálás területén található tervezési és gépészeti feladatokat, valamint a célgép gyártást és annak karbantartását. Ennek megfelelően kivitelezésben és meglévő gépkarbantartásban is megoldást tudunk nyújtani szervizünkkel, s nagy műszaki tapasztalatú szakembereinkkel.

Mindemellett a több évtizedes energetika ipari karbantartási tapasztalatra építve, általános gépészeti karbantartással is foglalkozunk, beleértve a mechanikai szerkezetek, hajtóművek, s akár szivattyúk, hőcserélők, és egyéb gépészeti berendezések javítását, fejlesztését is.

A szerviztevékenység mellett karbantartási tanácsadással és mérnöki szolgáltatásokkal is segíteni tudunk partnereinknek. Műhely kialakításunk lehetővé teszi a gépészeti feladatok minőségi elvégzését, általános forgácsoló gépeinkkel a karbantartások során szükséges alkatrészeket gyártani és módosítani is tudjuk házon belül.

Szervizünket logisztikai kialakítása többféle berendezés és feladat befogadására teszi alkalmassá, így akár kisebb acélszerkezetek, gépészeti egységek kivitelezésére és felületkezelésére is képesek vagyunk.

Sajátos ipari aglomerációnknak és partnerkapcsolatainknak köszönhetően az általános gépészeti feladatok elvégzésében számos műszaki segítséget tudunk mozgósítani a megoldásainkban, ami kiszélesíti tevékenységi körünk, valamint kibővíti lehetőségeinket.

Korszerű, minőségi szerszámokkal és eszközökkel dolgozunk, megfelelve a mai kor elvárásainak, s kimagasló műszaki környezetben tudjuk fogadni ügyfeleinket, s igényeiket.

Kajcsa András

ügyfélkapcsolati menedzser

Hívás

Kereskedelem

D.E.Á.K Irányítástechnika

Kiemelt minőségű ipari termékek teljes körű és kizárólagos magyarországi forgalmazását látjuk el az áramlásszabályozás és az irányítástechnikai műszerezés területén komplett gyári háttértámogatással.

...

  • ISO 9001 Tanúsítvány Certificate Reg. No. 01 100 1624210 ISO 9001:2015, érvényes: 2023.01.22 Letöltés
  • ISO 9001 Minőségpolitika ISO 9001:2015, kiadva: 2017.04.21. Letöltés

Kajcsa András

ügyfélkapcsolati menedzser

Hívás

1998

alapítva

30+ év

összesített
munkatapasztalat

7

sikeres
K+F project